Tarina Mooster Denimin takana

Mooster Denim on tribuutti vanhan liiton farkkukaupan pioneereille. Taustalla on halu herättää henkiin ne kivijalkakaupan elementit, joiden varjolla alkuperäiset amerikkalaiset farkkubrändit saatiin aikanaan rantautumaan Suomeen.

Mooster Denimissä haluamme tarjota asiakkaillemme loistavaa ja yksilöllistä palvelua. Löydät meiltä neljä amerikkalaista farkkubrändiä, joista Levi’s, Lee ja Wranger edustavat alkuperäistä farkun historiaa. Tellason taas on brändi, joka haluaa tekemisellään kunnioittaa historiaa. Kaikkia farkkubrändejä yhdistää tinkimätön työ ja ajanhammasta kestävä laatu. Farkun lisäksi valikoimasta löytyy Stetson hatut ja vaihtelevalla kattauksella Mooster Denimin oman labelin alle tehdyt tuotteet.

moosterdenim-blackwhite

Palvelua suurella sydämellä

Mooster Denim on perheyritys, ja haluamme asiakkaidemme tuntevan sen myös heidän kohtelussaan. Mooster Denim on rakennettu omin käsin ja omasta visiosta. Kaikissa materiaalihankinnoissa olemme suosineet asioiden ja tavaroiden uudelleenkäyttöä. Tavoitteemme ei ole olla vain kivijalkaan tehty kauppa; haluamme olla kohtaamispaikka ihmisille – paikka jonne SINUN on aina hyvä tulla.

Mooster Denim on kauppiaana ja yrittäjänä toimivan Aleksi Salmisen pitkäaikainen haave palauttaa pienet yrittäjävetoiset farkkukaupat Suomeen. Vastaavaa muutosta on jo muutamien vuosien ajan ollut havaittavissa isoissa eurooppalaisissa kaupungeissa kuten Berliini, Lontoo, Tukholma ja Kööpenhamina. Suomen vaatemarkkinoilla kivijalka-farkkukauppa oli vielä yleinen näky 90-luvun lopulla. 2000-luvun alussa alkanut, lähinnä ruotsalaisten ja norjalaisten vaateketjujen maihinnousu isossa mittakaavassa asetti yksityiset kauppiaat hyvin ahtaalle. Kulutuksessa suosittiin pitkälti nopeaa massamuotia, ja tähän huutoon nämä ketjut pystyivät vastaamaan. Viimeiset vuodet ovat antaneet selkeitä viitteitä siitä, että yksilöllisempi pukeutuminen ja ennen kaikkea hyvän laadun vaaliminen nostaa päätään. Haluamme vastata tähän huutoon ja tuoda Suomeen, erityisesti Lahteen, täysin uudenlaisen kivijalkakonseptin.