Hygio – otsonikaappi

Mooster denim haluaa olla enemmän kuin pelkkä vaatekauppa, Mooster Denim haluaa olla ”the farkkukauppa”. Laadukkaiden ja perinteisten brändien sekä loistavan asiakaspalvelun lisäksi tarjoamme jotain poikkeuksellista kaikille denimiä rakastaville: Otsonikaapin!

Kuten kaikki todelliset farkkumiehet- ja naiset tietävät; farkkuja ei pestä, ei ainakaan ensimmäiseen puoleen vuoteen…

Kaupan hyllyltä jalkaan vedetyt ”tuoreet” farkut alkavat välittömästi elää käyttäjänsä mukana, jokapäiväiset toimemme tallentuvat farkkuihimme, esimerkiksi puhelimen taskussa pitäminen kuluttaa farkkukangasta tietyllä tavalla, jolloin farkuista tulee yksilölliset kantajansa mukaan.

Mitä useammin farkkuja pesee sen nopeammin värit haalistuvat ja elämisen jäljet eivät kerkeä tallentua farkkuun, peseminen siis huuhtoo kantajansa muistot ja kokemukset jäteveden mukana.

Miten?

Otsonikaappi on vastaus, kun mietimme miten puhdistaa rakkaat farkkumme hajuista ja pöpöistä. Tuulettaminen ja pakastaminen ovat varmasti kaikille tuttua, mutta ”old Schoolia” on siis aika siirtyä ”otsoniaikaan”.

Otsonikaapilla suoritettava otsonointi raikastaa hajut ja desinfioi tuhoamalla mikrobit vaatteista ja tavaroista. Otsonointi ei poista mekaanista likaa, eli se ei ole perinteinen pesukone vaan toiminta perustuu nimenomaan otsonin mikrobeja tuhoavaan vaikutukseen.

Mitä?

Otsonikaapilla voidaan otsonoida oikeastaan kaikkea mikä kaappiin mahtuu, se on erinomainen ja monessa tapauksessa ainoa tapa puhdistaa ja desinfioida tavaroita joille vesipesu ei sovellu tai se on vaikeaa.

Esimerkkejä vaatteista ja tavaroista, jotka voidaan puhdistaa otsonikaapissa:

Vaatteet: Farkut, farkkutakit- ja paidat, nahkavaatteet, turkikset, untuvatakit, juhlamekot, bleiserit,

puvun takit ja housut ym.

Kengät: Bootsit, tennarit, työkengät, ajokengät ja urheilukengät ym.

Urheiluvarusteet: jääkiekko-, ratsastus-, laskettelu- ja pyöräilyvarusteet, urheiluvaatteet

Kypärät: mopo- ja moottoripyöräkypärät, ratsastus – ja pyöräilykypärät ym.

Lelut: pehmolelut, muoviset lelut, pelilaudat ym.

Muut: pelastusliivit, makuupussit, reput ja vaikka mitä muuta…

Otsonikaappiin ei voi laittaa ihmisiä eikä eläimiä. Luonnonkumia sisältäviä materiaaleja ei suositella laittavaksi kaappiin koska otsoni hapertaa luonnonkumia.

Miten laite toimii?

Otsonikaapissa otsoni tuotetaan laitteen sisällä olevasta ilmasta. Järjestelmä on täysin suljettu. Laitteen sisällä oleva otsoni tuhoaa tuotteissa elävät mikrobit. Otsonia tarvitaan sitä enemmän mitä suurempi määrä tavaroita laitteeseen on laitettu. Käytettävä ohjelma valitaan täyttömäärän mukaan. Ohjelman lopussa ylimääräinen otsoni palautetaan takaisin hapeksi katalyytin avulla.

Otsonin pääsy huoneilmaan on estetty tehokkaasti. Sähkölukko varmistaa, ettei ovea saa auki kesken prosessin. Laite voidaan avata vasta kun prosessi on valmis ja otsoni neutraloitu. Otsonointi ei aiheuta jäämiä tuotteisiin eikä se haalista värejä. Tuotteisiin jää raikas puhtauden tuoksu.

Katso lisää: www.hygio.fi/

Mitä otsoni on?

”Otsoni O3 on hapen radikaali, jonka molekyylissä on yksi ylimääräinen happiatomi. Otsoni pyrkii eroon ylimääräisestä happiatomistaan hapettamalla ympärillään olevia orgaanisia ainesosia kuten mikrobeja. Hapettaminen tuhoaa mikrobin elinmahdollisuudet ja tekee sen näin vaarattomaksi. Jäljelle jää happimolekyyli, joka on tavallisessa muodossaan O2. Otsonia ei voi varastoida vaan se muuttuu itsekseen takaisin hapeksi ajan kuluessa.”

Katso lisää: www.hygio.fi/

Hinnasto:

10 min    6 euroa
30 min    18 euroa
60 min    30 euroa

Hinnat sisältävät alv 24 %

10 minuutin ohjelmalla raikastat nopeasti esim. housut ja bleiserin.

30 minuutin ohjelmalla raikastat jo useamman vaatekappaleen ja hajut lähtevät ”tunkkaisimmistakin” tavaroista.

60 minuutin ohjelma toimii ”haastaviin” hajuihin ja kunnon desinfiointia vaativiin tuotteisiin.

Aika on suoraan suhteessa otsonin määrään, eli mitä pidempi aika sen enemmän otsonia.

Ostamasi otsoniaika on omaa aikaasi, jolloin koko kaappi on vain sinun käytössäsi. Kaappiin mahtuu kerralla 1 – 5 tuotetta koosta riippuen.

Vastaamme mielellämme aiheeseen liittyviin kysymyksiin puhelimitse, sähköpostilla ja tietenkin paikan päällä. Tarpeen mukaan voimme myös sopia kaapin vuokraamisesta asiakkaiden omiin tiloihin ja tarpeisiin.